söndag 3 januari 2010

Året som gått


Jag har sett många bloggare summera året som gott, så här kommer min. Vilket år 2009 har varit för oss. Vi hittade vår gård, planerade för ett utbygge på 70 kvm (som senare blev 90 kvm) och en renovering av de befintliga 104 kvm. Vi genomförde renovering och utbygge på exakt 2 månader och 3 veckor, med viss hjälp såklart, men till stor del själva. Vi sålde vår villa, flyttade in i gården, barnen inskolades på förskolan och jag började jobba. Sedan barnen börjat på förskolan har de varit sjuka en del, som barn brukar bli när de börjar i den verksamheten. Vi har iallafall fått en hel del tid tillsammans. Efter hösten kom vintern med snö till oss i Skåne, vi åkte snowracer och pulka, allt annat fick stå till sidan. Underbart! Sedan kom julen och ett långt och härligt jullov, några dagar återstår innan det är dags att gå tillbaks till de dagliga rutinerna.
Häromdagen for vi iväg till ett av våra smultronställen, på vägen dit fick vi se den är figuren med

vackert rödbrun päls och en lång fin svans. Vi stannade bilen, fotograferade och barnen tittade med stora ögon. Räven tittade länge på oss och vi på honom. Det är inte så ofta som man träffar på en räv i våra trakter.... En bra start på 2010.

Det finns många drömmar, visioner, förhoppningar och planer inför 2010, men den främsta är att vi, våra nära och kära får vara friska, allt annat är en bonus!

Kram Anna

Inga kommentarer: