söndag 28 december 2008

December

December är verkligen en hektisk, men rolig månad i vårt hem. Alla julförberedelser, födelsedagsfirande, göra egna julklappar och inte minst njuta av julen. Hos oss börjar ju julen först efter min födelsedag. Jag är barnsligt förtjust i presenter och eftersom vi i år inte skulle ge några julklappar mer än till barnen så blev det ju lite extra kul med födelsedagen. Av min kära mor och far fick jag en symaskin, mamma läste visst min önskelista här i bloggen. Den ska jag prova i det närmaste. Vad jag mer fick visar jag en annan dag... Födelsedagen slutade för övrigt med ett besök på barnakuten. Usch o tvi!

Efter en hektisk period njuter jag nu av längdskidor på tv, som jag enl min sambo följer slaviskt, hihi. Det blir förhoppningsvis en tur i löparspåret och bara finnas till.

Jag önskar er en fortsatt God Jul och ett Gott Nytt År!

Kram /Anna

onsdag 10 december 2008

En Sockerbagare...

...Och i hans fönster hänger julgranssaker, hästar, grisar och pepparkakor.... Som liknar gummor, gubbar, bockar, grisar, hjärtan, maskar och små små kycklingar!
En hel del av degen försvann, efter att I kommit på att den var ätlig. Så vi har inte lika många pepparkakor som lussekatter.
Idag har vi gjort ett tappert försök att fotografera barnen till de årliga julkorten. Jag tror t o m att det blev något bra! Kan det bli något annat med två små söta tomtenissar?
Ha en mysig andra adventsvecka!
Kram/Anna

torsdag 4 december 2008

Vita gåvor i juletid!


Jag är med i en swap, som heter Vita Gåvor. Man skickar ett paket till en vän, som man får tilldelat sig och avsändaren ska vara hemlig. Innan man skickar måste man leka lite detektiv i mottagarens blogg för att hitta något som passar vederbörande.
Det kom ett paket i förra veckan. Jag intalar mig alltid det värsta för att inte bli besviken. Jag sliter upp det, i vanlig ordning, eftersom jag älskar paket och överraskningar. Till min lycka så behövde jag inte bli besviken!!! Min hemliga vita vän, som jag för övrigt nog har luskat ut vem det är, hade träffat helt rätt! Jag blev så glad för handdukarna, zinkhuset och hjärtanen. Tack så himla mycket!
Igår var jag och fixade till mitt hår och ikväll är det julbord med jobbet, perfekt att få komma ut lite när man är mammaledig. Ska njuta av att komma till dukat bord och äta bortalagad mat!
Kram /Anna

tisdag 2 december 2008

Vinnare och ljus

Årets adventsljusstake är enkel med inslag av naturen. Vita blockljus i slitna lerkrukor, dekorerade med grönmossa, de fina sifferhjärtanen som jag vann hänger i ett rött/vitt snöre.

Vi snörvlar ikapp härhemma, men jag hoppas vi kommer på benen snart! Det är ju mycket på gång i veckan, julfester, kalas, frisörbesök, gårdsvisning mm.

Tänk att det var så många som ville delta i min lilla utlottning av det söta hjärtat. Så roligt!

Vinnaren hittar du här. Grattis! Maila mig din adress så kommer ett paket på posten!

Kram/Anna