fredag 12 mars 2010

Sedan sist....

Titta vad söt den är, igår kom den hem till oss. Alldeles lagom stor, med förvaring under sitsen. Passar perfekt i vårat kök, och på många andra ställen i huset också. Eftersom den är i lagom storlek, så går den bra att flytta runt på, även om den är ganska tung. Sötaste köksoffan från Elviras Värld.

Under min mer eller mindre ofrivillga paus från bloggandet har vi hunnit med att kalasa för lillprinsen som fyllde 2år. Han fick många fina paket, vilket i sin tur för med sig att han behöver mer förvaring i sitt rum (tips emottages tacksamt!). Här kommer några bilder på hans presenter:

Vårt hem kan mer eller mindre liknas vid en sjukstuga. I förra veckan åkte vi ju på magssjuka, jag och storprinsen, sedan fick lillprinsen öroninflammation o hemofilusbakterier, han fick då penicillin och blev piggare. Efter ett par dagar får storprinsen feber och hosta, i slutet av denna veckan har nu även lillprinsen åkt på feber o hosta under sin pågående penicillinkur.

Måtte det bli vår snart!!!

Ha en skön helg!

Kram Anna

5 kommentarer:

Malin - I min trädgård sa...

Vad tråkigt att de är sjuka. Här hemma är vi också sjuka och ska till läkare idag.

Vilka fina presenter! Gillade eMIL & Idadockorna :-). Och lilla soffan är ju underbar! Förstår att du är nöjd...

HA en bra helg!

Kram M

Anonym sa...

Åh era stackare! Vi har haft tur och peppar peppar inte varit sjuka någon gång på över ett halv år, helt otroligt bra med tanke på att barnen går på dagis. Men nu kommer ljusare tider så då kommer säkert allt att ordna upp sig :o)

Underbar soffa och fina presenter din 2-åring fått..

Ha en bra helg (trots sjuklingar)!

Kram Anna

Livet på kyrkstigen sa...

Helt underbar soffa! Trevlig helg:)

HUSnrNIO sa...

Är nästan lite chockad över all himla sjuka det härjar nu:O :( Krya på er. Han hade ju fått många härligt fina presenter att leka med när orken är såpass. Ha en trevlig kväll.

Sjabbig men chic sa...

Ja, vilken underbar soffa!
Hoppas att ni kryar på er ordentligt!

kram Lisa