torsdag 29 september 2011

En känsla...


Jag kan fortfarande inte riktigt släppa konserten som jag var på i helgen. Den berörde verkligen. Längtar redan tills nästa gång....


Tills dess måste jag skaffa mig en bättre kamerautrustning. Jag känner mig begränsad! Idag fotar jag med min "gamla" Canon Eos 400 D, EFS 18-55 mm. Jag hoppas att någon kunnig kan svara på om jag kan "uppgradera" min nuvarande utrustning, eller jag måste satsa på något nytt? Jag vill kunna ta foto t ex på en konsert med lite dåligt ljus, på barnen och hundarna, på naturen, ja på det mesta alltså!


Jag funderade tidigare på ett fast 50 mm, f1,8, då det verkar prisvärt, men det räcker ju inte till allt. Jag inser att jag behöver en bra zoom också. Så jag tar tacksamt emot massor av bra tips!


Kram Anna




söndag 25 september 2011

Dagens låt




Behöver jag nämna att gårdagen var helt fantastisk? Härlig tjejdag i Malmö City och sedan en helt fantastiskt, underbar och stämningsfull konsert. Superlativen räcker inte till. Jag är helt lyrisk.


Kram Anna

onsdag 21 september 2011

Ännu mer höst



Inspirationsbilder från Rabens Saloner och Boomerang.

Åh jag är så sugen på att handla nytt till höstgarderoben. Bilderna ovanför är så inspirerande. På lördag bär det av till Malmö på en riktig tjejdag, med shopping, fika, shopping, mat och vi avrundar kvällen med en konsert med den helt klart bäste som Sverige fått fram på mycket länge...



Kram Anna


-----------------------------------------


Förresten vilka affärer måste jag besöka i Malmö?

Buzzador


För en längre tid sedan anmälde jag mig till Buzzador, för att få testa olika produkter och sedan sprida dessa i min bekantskapskrets. Det kan vara alltifrån tandkrämer till Proviva. Denna gången ska jag få testa Allas. Spännande tycker jag som har cravings för bra tidningar!


Vill du också bli en Buzzador? Hör av dig till mig så kan jag bjuda in dig!


Ha en fortsatt fin höstkväll!


Kram Anna

tisdag 20 september 2011

Äntligen Höst!


Kopparhatten en dag i september.


Jag njuter faktiskt av hösten, även om det varma klimatet tilltalar mig mer. Jag njuter av att vara ute i skog och mark, sökandes efter kantareller. Barnen och hundarna springer i bokbacken, där löven ligger och prasslar under deras fötter. Jag njuter av att se höstens sprakande färger, underbara!
Jag njuter av en god höstgryta med egenplockade kantareller, en hemmagjord äppelkaka med vaniljsås, tända ljus och mys i soffan.
Jag njuter av att få springa en lång runda och kunna andas den friska luften utomhus. Jag njuter av att få krypa i en varm och skön kofta och ett par varma sköna sockar....





Memarkens Milan, en dag i september.



Kram Anna



----------------------------------



Förresten idag har vi varit gifta i en månad!

tisdag 13 september 2011

Sneakpeak

Det finns finfina bilder från en underbar dag för inte alltför längesedan. Vi fick låna ett växthus av kära Liv, på Hedentorps Plantskola och hon tog så ljuvliga bilder....

Kika in i hennes blogg Tusenfröjd.


För övrigt så har jag grävt och planterat och grävt den sista tiden, mellan skurarna. Jag inväntar just nu en leverans med fina David Austin-rosor, som jag hoppas kommer snart!!!




(Bilden är lånad från Flora Linnea, rosen heter Winchester Cathedral)


Kram Anna