torsdag 24 november 2011

Till Tomten eller någon likasinnad!


(Bild lånad från Pölder)




(Bilder lånade från Perlanliving)


I år har jag varit väldigt snäll, precis som alltid ;-) Jag önskar mig en ny lite längre vinterjacka från Swix, svart i strl M och ett par gråa eller svarta please-jeans, eller både och ;-) Jag har aldrig provat dessa byxor men tycker att de är supersnygga! Kanske jag rent av köper mig ett par innan jul, till de stundande julfesterna :-)


Nu är det ju tyvärr så att vi inte köper julklappar till oss vuxna, utan bara till barnen :-( Men jag har ju bemärkelsedag precis några dagar före jul, så då kanske gästerna behöver ett o annat tips ;-)


Lite snö hade ju inte varit fel heller, jag vill ju provåka mina nya skidor!!!


Ha ett härligt veckoslut!


Anna

torsdag 17 november 2011

Kloka ord


Hittade en härlig höstbild på barnen i ajfånen!


Hittade kloka ord på nätet, så sant, väl värt att tänka på i alla sammanhang!



Winners have a plan


Losers have an excuse


Winners say: Possible


Losers say: Difficult



Winners make something happen


Losers wait until something happens.



Kram Anna ♥

måndag 14 november 2011

Nyfiken på bloggerskan?

Kolla in Carinas dagbok, (klicka på den 12 november). En väldigt koncentrerad bloggerska i färd med att testa ut skidutrustning, vänta på mat och posera glatt på slutet.

Man kan inte bli annat än imponerad av Carina, hon åker alla lopp i Vasaloppsveckan, ja hon åker i princip alla lopp hon har möjlighet till att delta i. Hon har gjort 17 svenska klassiker och ett antal tjejklassiker, imponerande!


Ha en härlig vecka!

Anna ♥

söndag 13 november 2011

Julinspiration





bilder från granit



Massor av julinspiration på Granit, vilken är din favorit? Min favorit är den med zink, vitt o lite rött. Jag är dock inte oäven till att blanda in lite björk och svart, hör o häpna. Stallyktorna tyckte jag var fina, undrar ifall man kan ha dem på trappen?








bild från Bostället Sköna Ting



Bara ett stenkast härifrån ligger en butik med finfina saker, både till inne och ute. Jag hittade denna lyktan där. Kanske den hade varit något för min entré?



Funderar vidare!



Kram Anna ♥

Söndagsinspiration


En tavla med ett vackert budskap eller fina muggar, (bilder lånade från Enkla Ting)



Fint bäddset och en fin kudde till soffan, (bilder lånade från by Nord)



En fin klänning till julfesten, från Spira (bild lånad av Blackballon)




Fina ljuslyktor till kvällsmyset, (bilder lånade från Fridas Hem)



Jag börjar få lite vinterfeeling idag, med nyinköpta skidor och minusgrader utanför fönstret. Jag är svag för By Nords vargmotiv, som ni säkert redan märkt, jag kikade in där och såg att de har även en halv varg på en kudde att ha i soffan! Så fin! Nya muggar och ljuslyktor till kvällsmyset hade varit fint också!


I starkt behov av en klänning till alla julkalasen och min stundande födelsedag är jag , denna från Spira med tillhörande underklänning hade ju varit ljuvlig!


Bilderna får tala för sig själv! Ögongodis!


Ni kanske kan hjälpa mig? Jag letar febrilt efter en lykta att ha på trappen. Den ska vara ganska stor har jag fått för mig. Var hittar jag en fin sådan?


Kram till alla pappor idag, min sitter i en solstol idag ;-)


Anna ♥

lördag 12 november 2011

Härlig lördag!










Bilder lånade från www.pölder.se







Idag var jag på utflykt till Nässjö och Pölder Sorts mässa. Vilket Mekka för oss skidentusiaster, alla leverentörer, hjälpsam personal och massor av fynd. Jag kom hem med ovanstående paket, samt en massa annat bra å ha :-) Tack för en trevlig resa och tack för hjälpen Carina och Ernst!








Nu saknar jag bara snön!!!!

Trevlig helg!




Kram Anna ♥

torsdag 3 november 2011

Dagens I-landsproblem

eller snarare mössproblem. Internet är bra på många sätt, man hittar bilder och inspitation på saker som man verkligen bara måste ha. Som det här med mössa, det måste man ju ha, men nu är det så illa att jag hittat två olika varianter..... Svårt eller lätt?


Denna mössan kommer från Chill Norway och kan man hitta här





Denna mössan kan man hitta här.


Jag såg denna mössan för första gången i en Malins blogg och gillade den direkt! Kika gärna in i hennes blogg så mycket ögongodis!


Kram Anna ♥