söndag 21 mars 2010

Trädgårdstankar

(bilden är fotad ur tidningen Lantliv, från en annons av Remax mäklarbyrå.)

Vi har länge funderat och klurat över hurdant staket vi ska ha runt tomten. Vi vill ha något enkelt och lantligt och häromdagen hittade jag denna bilden, i senaste numret av Lantliv längst bak bland annonserna. Staketet på bilden skulle passa perfekt hos oss och grinden är ju bara så fin. Så här eller i allafall något snarlikt lär det nog bli. Vi måste kombinera detta staket med nät på insidan, för att hålla barn och hundar (och även andra djur) på rätt sida om staketet. Men med buskar så döljs det ganska bra.

Har ni något liknande eller någon bild på staket och grind så hojta!

Ha en skön söndag.... Nu nalkas VC-avslutning!

Tjing! /Anna

Ps. Tack för alla krya-på-er tankar och hälsningar. Nu har vi varit friska i en vecka och jag hoppas att det håller i sig!

fredag 12 mars 2010

Sedan sist....

Titta vad söt den är, igår kom den hem till oss. Alldeles lagom stor, med förvaring under sitsen. Passar perfekt i vårat kök, och på många andra ställen i huset också. Eftersom den är i lagom storlek, så går den bra att flytta runt på, även om den är ganska tung. Sötaste köksoffan från Elviras Värld.

Under min mer eller mindre ofrivillga paus från bloggandet har vi hunnit med att kalasa för lillprinsen som fyllde 2år. Han fick många fina paket, vilket i sin tur för med sig att han behöver mer förvaring i sitt rum (tips emottages tacksamt!). Här kommer några bilder på hans presenter:

Vårt hem kan mer eller mindre liknas vid en sjukstuga. I förra veckan åkte vi ju på magssjuka, jag och storprinsen, sedan fick lillprinsen öroninflammation o hemofilusbakterier, han fick då penicillin och blev piggare. Efter ett par dagar får storprinsen feber och hosta, i slutet av denna veckan har nu även lillprinsen åkt på feber o hosta under sin pågående penicillinkur.

Måtte det bli vår snart!!!

Ha en skön helg!

Kram Anna