torsdag 23 juli 2009

Nytt tak och blocketfynd

Taket är klart, nya svarta, lite glansiga pannor på och nya svarta rännor. Huset håller på att målas om, fortfarande rött med vita knutar, men vi har valt en mer hållbar färg än originalfärgen.

Jag kikar på blocket flera gånger per dag för att hitta fynd, jag är inte ensam om det har jag märkt. Senaste fyndet är två likadana skåp som det här ovan (säljarens bild) för 450 riksdaler, de ska ju klart få bli vita och även få nya beslag. Sedan får vi se var de hamnar ;-)

Kram Anna

tisdag 14 juli 2009

Från en gavel till en annan



Idag visar jag bilder på våra gavlar. Den översta bilden visar altandörren vid vårt sovrum och den nybyggda farstun. Den understa bilden visar det nybyggda vardagsrummet som just fått fönster ;-) och glasverandan, som ännu har självdrag, hihi.
Badrummet, toaletten och tvättstugan är färdigkaklade denna veckan, äntligen syns det att det börjar hända något.
På stereon härhemma går Pippi och Emil varma. Mest Pippi för tillfället. Storebror, som snart ska ha 4-årskalas, vill ha Pippitallrikar, muggar och servetter att servera sina gäster mat på. Idag har vi varit stan runt och det finns inte här. Vet ni var det finns så berätta snälla!
Kram Anna

onsdag 8 juli 2009

Dagens foto med stort F

Liten och Stor, hand i hand. Vi har haft en mysig dag på Fredriksdal idag. Vi fick prova på att kärna smör och baka vårt eget bröd precis som man gjorde förr.

Mysigt!

Kram Anna

Kalas

Här pågår kalasplaneringar för fullt. Snart fyller ju storebror 4 år och ska för första gången ha kalas för sina kompisar. Igår gjorde vi inbjudningarna tillsammans och postade dem. Förhoppningsvis kommer de fram med posten idag.

Jag tar tacksamt emot kalastips!

Kram Anna