tisdag 23 september 2008

Nattljus!

Storebror har börjat vakna på nätterna. Det finns tydligen läskiga monster på rummet o i garderoben. Ibland finns det konstiga djur som kommer o kryper på öronen. Eller så hittar han inte sin älskade kanin eller napp. Hur som helst så vill han ha det lite ljust på rummet. Vi har inte hittat någon bra lösning på det... Den ska ju både vara snygg och praktisk. Jag funderade på en ljusslinga, den kan väl ge ett mysigt sken, men blir den för varm?. Jag tar mer än gärna emot tips på nattljus!
Det hör ju till saken att vi varit ganska förskonade från vakna nätter. Båda barnen har sovit hela nätterna sen 2 månaders ålder. Endast varit vakna om de varit sjuka. Lillebror hade ju lite känningar av kolik och var ju vaken lite mer. Men det var ju inte så mycket.
Tipselitipsa gärna!
Kram /Anna

lördag 20 september 2008

Välkommen höst!

Hur välkomnar du hösten? Jag har införskaffat nya blommor till trappen, dekorerat med nypon lite varstans, städat och idag har jag putsat fönster.
Igår kröp vi upp i soffan hela familjen och hade tänt massor av ljus, bryggt en god kopp kaffe och bara myste.
Om en stund ska jag snöra på mig löparskorna och ta en tur i skogen och insupa lite härlig höstluft, förhoppningsvis slipper jag det värsta regnet.

Jag bjuder på lite bilder från vår entré:

Jag har inte bestämt mig om jag ska låta stolen vara i det skick den är eller jag ska måla den. Vad tycker du? Men jag tänkte köpa något mer fint att dekorera den med och jag vill verkligen ha en stor fin zinklykta till entrén också.
Ha en fortsatt trevlig helg! /Anna

måndag 8 september 2008

Den doftar alldeles.... A A Attjo!

Idag är det snuvigt värre bland de små i huset. Vilket resulterat i alldeles för lite sömn i natt och två hängiga småpojkar. Det kom ännu ett paket på posten, som innehöll min vinst hos Tidsmästarinnan, en ljuvligt doftande handkräm från Cath Kidston.

Efterlysning! Jag letar efter ett par svart/vit eller grå/vit randiga kuddfodral till hallen! Har du tips?


Nu ska jag ta hand om mina barn!

Kram /Anna

tisdag 2 september 2008

Det kom ett paket

från min Vita vän i Muminland. Så passande med lilla My på, eftersom jag blivit kallad det ibland, förstår inte varför ;-) Jag öppnade det förtast möjligt och i det fanns

begynnelsebokstäverna i barnens namn, i vitt! Det fanns även med ett fint kort. Jag blev jätteglad! Tack min hemliga Vita vän!

Kram /Anna

måndag 1 september 2008

Höstblommor?

Fjärilslavendeln blommar fortfarande så den får hänga med ett tag till. Funderar på att byta ut dem till vita ljung när tiden är inne.

Här inne blommar fortfarande Mårbackorna, men vad ska man ha för höstblommor inne sen? Jag har alltid haft Höstglöd, men den blir så tråkig med tiden. Vad har ni för blommor inne under vinterhalvåret?

Kram /Anna