lördag 30 augusti 2008

Baka baka liten kaka

När Gubben Höst gör sin entré och regnet smattrar på rutan och höstvinden viner kring husknuten, vad passar bättre att göra då än att baka ett par goda kakor?

Receptet på dessa goda syltkakor är givetvis hämtade från Leila. Det passar ju utmärkt att servera dessa i en fin burk från Green Gate.

Vi passade även på att baka en chokladsockerkaka. I tyckte dock att smeten var godare än den färdiga kakan. Recepten är ju inte förenade med min nuvarande diet, men något gott måste man ju unna sig ibland!

Kram/Anna

måndag 25 augusti 2008

Vill ha!

Känner mig som stora sonen när jag skriver detta inlägg, men dessa vill jag verkligen ha:

En till barnen
och varför inte en till oss vuxna

(foto lånade från blacknwhite.dk)

Är det för tidigt att börja skriva önskelista?

Kram /Anna

Farväl Sommar, Välkommen Höst!

Så känns det verkligen nu. Särskilt när mörkret lägger sig strax före nio på kvällen, när vindarna viner kring husknuten och regnet smattrar på fönsterbläcket. Dock inte idag, för idag överraskades vi av en hel del solsken.


I år välkomnar vi hösten med lite nya inköp, vi tog en tur till IKEA idag!

Vi köpte kuddar o filtar, så vi kunde "hotta upp" den annars så trista soffan. Soffan hade jag gärna bytt ut, men den får hänga med så länge barnen är små! Bakom den vita kudden, skymtar kudden från Himla som jag nämnt i ett tidigare inlägg. För tillfället ligger den i soffan.


Det blev även lite småförvarning till hallen. Nu har de stickade koftorna åkt fram och sommarkläderna stuvats in längst in i garderoben i väntan på nästa värmebölja!

Jag vet inte om jag ska fortsätta att ha det ljusblå/vita över hösten och vintern, eller byta till beige, brunt eller marinblått i kombination till det vita. Vad tycker ni?

Kram/Anna

fredag 22 augusti 2008

Nya höstkläder!

Min lille A kommer att bli jättefin i denna:


tillsammans med dessa:

Och hans storebror I ska bli höstfin i denna:

tillsammans med:
Vill du också att dina barn ska ha så här fina kläder i Öko-tex med väldigt god kvalité, så kontakta mig på anna.ferm[snabela]lingonochblabar.se


Kram Anna

torsdag 14 augusti 2008

Nya höstkläder?!

Är du intresserad av att handla kläder av hög kvalité?
Jag säljer numera barn- och vuxenkläder av märket lingon&blåbär. Kontakta mig för en visning! Höstkollektionen finns att titta på här!
En varm kram i höststormen/Anna

torsdag 7 augusti 2008

Hoppas på tur i tävling!

Jag har hittat en del tävlingar på nätet, där man kan vinna allt från fina formar till fina smycken. Kolla längre ner till höger i bloggen så kan ni också vara med!
Kram/ Anna